Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Sint-Stevens-Woluwe? Kom langs bij Chalet Center

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Sint-Stevens-Woluwe? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat opties. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Sint-Stevens-Woluwe liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. We maken voor enkele lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Stevens-Woluwe.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Sint-Stevens-Woluwe

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Sint-Stevens-Woluwse tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Sint-Stevens-Woluwe afgeleverd. En dat helemaal gratis!

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Zaventem. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Sint-Stevens-Woluwse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |