Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Sint-Martens-Voeren op met onze tuinhuizen

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Sint-Martens-Voeren? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Sint-Martens-Voeren geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Sint-Martens-Voeren? Of stel je simpelweg liever een eigen idee samen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Er zijn zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Sint-Martens-Voeren. En dat doen we volledig gratis.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor enkele lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Sint-Martens-Voeren.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Sint-Martens-Voeren iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Voeren. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Sint-Martens-Voerense tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |