Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Sint-Maria-Latem? Ga voor onze topkwaliteit

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Sint-Maria-Latem? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Maria-Latem.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Sint-Maria-Latem

Laat de Sint-Maria-Latemse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Sint-Maria-Latem afgeleverd worden. En dat doen we volledig gratis.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Sint-Maria-Latem in elkaar zetten? Dat begrijpen we! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders zorgen voor de correcte verf, volledig afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zwalm. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Sint-Maria-Latemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |