Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Sint-Lievens-Houtem. Kom bij ons langs!

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Sint-Lievens-Houtem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Sint-Lievens-Houtem iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Bij ons kans het! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is niet alles. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Lievens-Houtem.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Sint-Lievens-Houtem

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Sint-Lievens-Houtemse tuin geen optie? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Sint-Lievens-Houtem afgeleverd kan worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Sint-Lievens-Houtem. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Sint-Lievens-Houtemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |