Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Sint-Job-in-'t-Goor op met onze tuinhuizen

Je tuin in Sint-Job-in-'t-Goor opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Sint-Job-in-'t-Goor

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Sint-Job-in-'t-Goor? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Bij ons is het mogelijk! Kies uit zeer uitgebreid veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Sint-Job-in-'t-Goor. En dat helemaal gratis!

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. We maken daarbij graag gebruik van degelijke materialen. We maken voor bepaalde collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Sint-Job-in-'t-Goor.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Sint-Job-in-'t-Goor liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Brecht. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Sint-Job-in-'t-Goorse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |