Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Brecht? Kom bij ons langs

Je tuin in Brecht opleuken met een nieuw tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele opties die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. Voor sommige lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Brecht.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Brecht afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Brechtse tuin? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Is je keuze gemaakt? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Brecht afgeleverd worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Brecht liever over aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Brecht. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Brechtse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |