Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Sint-Denijs-Boekel. Kom bij ons langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Sint-Denijs-Boekel? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat opties. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Wil je jouw tuinhuis in Sint-Denijs-Boekel liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Sint-Denijs-Boekel afgeleverd

Laat de Sint-Denijs-Boekelse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of maak je liever een eigen idee? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Sint-Denijs-Boekel geleverd worden. Dat doen we helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor sommige lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Sint-Denijs-Boekel.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Zwalm. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Sint-Denijs-Boekelse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |