Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Sint-Denijs-Boekel. Kom bij ons langs!

Je tuin in Sint-Denijs-Boekel opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Denijs-Boekel.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Sint-Denijs-Boekel

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Sint-Denijs-Boekel? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Sint-Denijs-Boekel. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Sint-Denijs-Boekel liever over aan onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zwalm. Je kan er ideeën bespreken met onze vakspecialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Sint-Denijs-Boekelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |