Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Schelle

Je tuin in Schelle opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Schelle liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders zorgen voor de juiste verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Schelle geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Schelle? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Een beslissing kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Schelle afgeleverd worden. En dat zonder bijkomende vervoerskosten aan te rekenen!
Tuinhuis met overkapping

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. We zetten voor bepaalde lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Schelle.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Schelle. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Schelse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |