Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in s-Gravenvoeren? Kom bij ons langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in s-Gravenvoeren? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in s-Gravenvoeren afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je s-Gravenvoerense tuin? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in s-Gravenvoeren. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in s-Gravenvoeren.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in s-Gravenvoeren liever over aan onze professionals? Het kan bij ons! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Voeren. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je s-Gravenvoerense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |