Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Rozebeke

Je tuin in Rozebeke opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We maken voor een paar lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Rozebeke.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Rozebeke liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Rozebeke

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Rozebeekse tuin? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Rozebeke. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Zwalm. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Rozebeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |