Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Roeselare? Ga voor onze topkwaliteit

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Roeselare intsalleren? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele opties die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Roeselare liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Roeselare afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Roeselare? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Roeselare geleverd. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Gebruikmaken van stevige materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woonst in Roeselare.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Roeselare. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Roeselaarse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |