Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Rijkevorsel. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Rijkevorsel intsalleren? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Rijkevorsel geleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Rijkevorselse tuin geen optie? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Rijkevorsel afgeleverd worden. En dat doen we helemaal gratis.

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. We zetten voor sommige lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Rijkevorsel.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Rijkevorsel iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Rijkevorsel. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Rijkevorselse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |