Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Ranst? Kom langs!

Je tuin in Ranst opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. Voor enkele collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je woning in Ranst.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Ranst geleverd

Laat de grond in Ranst het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Ranst afgeleverd kan worden. En dat helemaal gratis!
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Ranst liever over aan onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Ranst. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Ranstse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |