Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Ramskapelle op met onze tuinhuizen

Je tuin in Ramskapelle opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Ramskapelle

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Ramskapelse tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Ramskapelle afgeleverd kan worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Ramskapelle in elkaar zetten? Dat kan! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. We maken voor bepaalde collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Ramskapelle.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Nieuwpoort. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Ramskapelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |