Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Knokke-Heist op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Knokke-Heist? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Knokke-Heist liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders zorgen voor de juiste verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Zo koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Knokke-Heist.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Knokke-Heist

Laat de Knokke-Heistse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties eindeloos. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Knokke-Heist. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Knokke-Heist. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Knokke-Heistse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |