Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Paulatem? Kom bij ons langs

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Paulatem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je benieuwd naar het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Paulatem

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Paulatemse tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Chalet Center maakt het mogelijk! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Paulatem afgeleverd worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Paulatem liever overlaten aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Paulatem.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Zwalm. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Paulatemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |