Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Oudenburg? Kom langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Oudenburg intsalleren? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat opties. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Oudenburg liever over aan een professional? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Oudenburg afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Oudenburg? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Oudenburg afgeleverd. Dat doen we helemaal gratis!
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. Daarnaast recycleren we voor een paar collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Oudenburg.

Kom langs bij onze verdelers

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Oudenburg. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Oudenburgse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |