Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Oud-Heverlee? Kom bij ons langs

Je tuin in Oud-Heverlee opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor sommige collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Oud-Heverlee.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Oud-Heverlee afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Oud-Heverlee? Of maak je liever een eigen idee? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Kies uit zeer uitgebreid veel opties en stijlen. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Oud-Heverlee geleverd. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Oud-Heverlee iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders zorgen voor de juiste verf, compleet afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Oud-Heverlee. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Oud-Heverleese tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |