Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Oud-Heverlee? Kom bij ons langs

Je tuin in Oud-Heverlee opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Oud-Heverlee iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Oud-Heverlee

Laat de grond in Oud-Heverlee het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Oud-Heverlee. En dat gebeurt volledig gratis.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor een paar lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We volgen trends op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Zo koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Oud-Heverlee.

Kom langs bij onze verdelers

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Oud-Heverlee. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Oud-Heverleese tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |