Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Oostrozebeke? Kom bij ons langs

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Oostrozebeke intsalleren? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Oostrozebeke afgeleverd

Laat de Oostrozebeekse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Kies uit zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlen. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Oostrozebeke afgeleverd worden. En dat helemaal gratis!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Oostrozebeke liever over aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Oostrozebeke.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Oostrozebeke. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Oostrozebeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |