Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Olsene? Kom bij ons langs

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Olsene? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke opties? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Olsene

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Olsense tuin geen optie? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Olsene afgeleverd worden. En dat doen we helemaal gratis.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Olsene liever over aan onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Daarnaast recycleren we voor sommige collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je zonder twijfel een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Olsene.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zulte. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Olsense tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |