Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Olsene? Kom bij ons langs

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Olsene? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat opties. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Olsene liever over aan een professional? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat helemaal aansluit bij de stijl van je woning in Olsene.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Olsene afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Olsene? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Olsene afgeleverd kan worden. En dat doen we helemaal gratis.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zulte. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Olsense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |