Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Oekene? Kom langs bij Chalet Center

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Oekene? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat opties met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Oekene afgeleverd

Laat de Oekense grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Oekene afgeleverd worden. Dat doen we volledig gratis!

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. We maken voor bepaalde collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Oekene.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Oekene iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat kan! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders zorgen voor de perfecte verf, compleet afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Roeselare. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Oekense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |