Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Nossegem? Kom langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Nossegem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor een paar lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Zo koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Nossegem.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Nossegem afgeleverd

Laat de grond in Nossegem het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Bij Chalet Center kan het! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Nossegem afgeleverd worden. Dat doen we helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Nossegem liever over aan een professional? Dat kan! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Zaventem. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Nossegemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |