Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Nokere? Ga voor onze topkwaliteit

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Nokere? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat opties. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar er is meer. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Nokere.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Nokere afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Nokere? Of maak je liever een eigen idee? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Nokere. En dat doen we volledig gratis.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Nokere in elkaar zetten? Het kan bij ons! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams staan voor je klaar! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Kruisem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Nokerse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |