Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Kruisem

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Kruisem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Kruisem.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Kruisem liever over aan een professional? Dat begrijpen we! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders zorgen voor de juiste verf, volledig afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Kruisem

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Kruisem? Of maak je liever een eigen ontwerp? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Kruisem afgeleverd worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Kruisem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Kruisemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |