Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Nijlen op met onze tuinhuizen

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Nijlen? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele opties die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Nijlen

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Nijlen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Nijlen. En dat volledig gratis!

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Nijlen.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Nijlen liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Nijlen. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Nijlse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |