Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Nieuwpoort? Kom bij ons langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Nieuwpoort? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze duidelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Nieuwpoort liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Nieuwpoort

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Nieuwpoortse tuin geen optie? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Er zijn zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Nieuwpoort. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor bepaalde lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Nieuwpoort.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Nieuwpoort. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Nieuwpoortse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |