Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Neerrepen? Ga voor onze topkwaliteit

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Neerrepen? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor een paar collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woonst in Neerrepen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Neerrepen afgeleverd

Laat de grond in Neerrepen het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! De opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Neerrepen afgeleverd. En dat gebeurt helemaal gratis.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Neerrepen in elkaar zetten? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Tongeren. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Neerrepense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |