Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Neerrepen? Ga voor onze topkwaliteit

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Neerrepen? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. We maken voor sommige collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Neerrepen.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Neerrepen in elkaar zetten? Dat is mogelijk! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders zorgen voor de juiste verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Neerrepen

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Neerrepen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Neerrepen afgeleverd worden. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Tongeren. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Neerrepense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |