Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Nederzwalm-Hermelgem op met onze tuinhuizen

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Nederzwalm-Hermelgem? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Nederzwalm-Hermelgem afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Nederzwalm-Hermelgemse tuin? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Nederzwalm-Hermelgem. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor een paar lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Nederzwalm-Hermelgem.
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Nederzwalm-Hermelgem in elkaar zetten? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Zwalm. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Nederzwalm-Hermelgemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |