Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Munkzwalm? Kom bij ons langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Munkzwalm? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. We maken voor sommige collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Munkzwalm.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Munkzwalm liever over aan een professional? Dat is mogelijk! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Munkzwalm afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Munkzwalmse tuin geen optie? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Kies uit zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Munkzwalm afgeleverd worden. En dat gebeurt volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zwalm. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Munkzwalmse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |