Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Meulebeke? Kom langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Meulebeke intsalleren? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Meulebeke

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Meulebeke? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties eindeloos. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Meulebeke. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor enkele lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Meulebeke.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Meulebeke iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders zorgen voor de correcte verf, helemaal afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Meulebeke. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Meulebeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |