Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Mesen? Ga voor onze topkwaliteit

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Mesen intsalleren? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Mesen

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Mesense tuin geen optie? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Mesen geleverd worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Mesen iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Mesen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Mesen. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Mesense tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |