Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Meerhout? Kom langs bij Chalet Center

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Meerhout? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Meerhout in elkaar zetten? Bij ons kans het! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders zorgen voor de perfecte verf, volledig afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Meerhout afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Meerhout? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center kan het! De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Meerhout afgeleverd kan worden. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame materialen. Daarnaast recycleren we voor een paar lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Meerhout.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Meerhout. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Meerhoutse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |