Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Maasmechelen. Kom bij ons langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Maasmechelen? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Maasmechelen afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Maasmechelse tuin? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center kan het! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Maasmechelen afgeleverd kan worden. En dat doen we helemaal gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Maasmechelen liever over aan een professional? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. Voor enkele lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Zo koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Maasmechelen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Maasmechelen. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Maasmechelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |