Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Maasmechelen. Kom bij ons langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Maasmechelen? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. De vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Maasmechelen liever over aan een professional? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Maasmechelen.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Maasmechelen

Laat de Maasmechelse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Maasmechelen afgeleverd. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Maasmechelen. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Maasmechelse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |