Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Maaseik op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Maaseik? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. We maken voor een paar lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je huis in Maaseik.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze duidelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Maaseik liever over aan een professional? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Maaseik afgeleverd

Laat de Maaseikse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Maaseik. En dat doen we volledig gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Maaseik. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Maaseikse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |