Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Londerzeel op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Londerzeel intsalleren? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. Voor sommige lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een gewoonte van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Londerzeel.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Londerzeel liever over aan onze professionals? Bij ons kans het! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Londerzeel afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Londerzeelse tuin geen optie? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Londerzeel afgeleverd. En dat volledig gratis!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Londerzeel. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Londerzeelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |