Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Linkebeek? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Linkebeek opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Linkebeek afgeleverd

Laat de Linkebeekse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center kan het! De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Linkebeek. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Linkebeek liever over aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders zorgen voor de correcte verf, helemaal afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor enkele collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Linkebeek.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Linkebeek. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Linkebeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |