Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Lille op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Lille? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Gebruikmaken van stevige materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We maken voor sommige collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Lille.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Lille

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Lilse tuin? Of maak je liever een eigen ontwerp? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Lille afgeleverd. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Lille iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Lille. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Lilse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |