Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Lichtervelde? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Lichtervelde opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Lichtervelde liever over aan een professional? Dat is mogelijk! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders zorgen voor de correcte verf, volledig afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woning in Lichtervelde.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Lichtervelde geleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Lichterveldse tuin? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! Er zijn zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Lichtervelde. En dat doen we helemaal gratis.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Lichtervelde. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Lichterveldse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |