Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Leut? Kom langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Leut? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Leut

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Leut? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze gemaakt? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Leut afgeleverd worden. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Leut liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van sterke materialen. We maken voor enkele collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Leut.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Maasmechelen. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Leutse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |