Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Lendelede op met onze tuinhuizen

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Lendelede? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je benieuwd naar het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Lendelede geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Lendelede? Of maak je liever een eigen ontwerp? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Lendelede afgeleverd kan worden. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor een paar collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Lendelede.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Lendelede liever over aan een professional? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Lendelede. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Lendeleedse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |