Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Lebbeke? Kom bij ons langs

Je tuin in Lebbeke opleuken met een nieuw tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Lebbeke afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Lebbeke? Of maak je liever een eigen idee? Chalet Center maakt het mogelijk! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Lebbeke afgeleverd. En dat doen we helemaal gratis.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Wil je jouw tuinhuis in Lebbeke liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woning in Lebbeke.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Lebbeke. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Lebbeekse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |