Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Langemark-Poelkapelle? Kom langs!

Je tuin in Langemark-Poelkapelle opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele opties die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Langemark-Poelkapelle

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Langemark-Poelkapelse tuin geen optie? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en opties aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Langemark-Poelkapelle afgeleverd kan worden. Dat doen we helemaal gratis!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Langemark-Poelkapelle iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. Voor bepaalde collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Langemark-Poelkapelle.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Langemark-Poelkapelle. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Langemark-Poelkapelse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |