Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Kruibeke op met onze tuinhuizen

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Kruibeke? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. De vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Kruibeke geleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Kruibeekse tuin? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij ons is het mogelijk! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Kruibeke geleverd worden. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor sommige lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je woning in Kruibeke.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Kruibeke in elkaar zetten? Dat kan! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Kruibeke. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Kruibeekse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |