Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Knokke-Heist? Kom bij ons langs

Je tuin in Knokke-Heist opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame materialen. Voor sommige lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Knokke-Heist.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Knokke-Heist geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Knokke-Heist? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Knokke-Heist afgeleverd worden. En dat gebeurt helemaal gratis.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Knokke-Heist in elkaar zetten? Dat is mogelijk! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Knokke-Heist. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Knokse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |