Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Kinrooi? Kom bij ons langs

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Kinrooi intsalleren? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Kinrooi afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Kinrooi? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Kinrooi afgeleverd kan worden. En dat volledig gratis!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je jouw tuinhuis in Kinrooi liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, helemaal afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. We maken voor bepaalde collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Kinrooi.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Kinrooi. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Kinrooise tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |