Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Kermt

Je tuin in Kermt opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Kermt

Laat de Kermtse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlen. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Kermt. Dat doen we helemaal gratis!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Kermt liever overlaten aan onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is slechts het begin. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Kermt.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Hasselt. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Kermtse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |