Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Hasselt op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Hasselt? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Hasselt liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daar hebben we een dienst voor. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. Voor enkele collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Hasselt.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Hasselt geleverd

Laat de Hasseltse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Hasselt afgeleverd. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Hasselt. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Hasseltse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |