Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Kalmthout? Ga voor onze topkwaliteit

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Kalmthout? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is slechts het begin. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Kalmthout.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Kalmthout liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Kalmthout afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Kalmthoutse tuin geen optie? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Kies uit zeer uitgebreid veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Kalmthout. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Kalmthout. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Kalmthoutse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |