Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Huldenberg. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Huldenberg intsalleren? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Huldenberg

Laat de grond in Huldenberg het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Bij Chalet Center kan het! Er zijn zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk geleverd wordt in Huldenberg. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar we doen meer dan dat. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Zo koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Huldenberg.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Huldenberg liever overlaten aan onze professionals? Dat kan! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Huldenberg. Je kan er ideeën bespreken met onze vakspecialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Huldenbergse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |