Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Houtem. Kom bij ons langs!

Je tuin in Houtem opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Houtem in elkaar zetten? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Houtem geleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Houtem? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en opties aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Houtem geleverd kan worden. En dat zonder bijkomende vervoerskosten aan te rekenen!
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor enkele lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Houtem.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Veurne. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Houtemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |